nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig (4 personen / 4,2 khd per portie):

3 blaadjes gelatine
300 ml slagroom
2 el
Steviala Kristal Sweet
200 ml ongezoete amandelmelk
1 vanillestokje, in de lengte gesplitst
2 el rozenwater
2 el ongezouten pistachenoten, grof gehakt
 
 
Zo maak je het:

Laat de gelatine in een kom met water 5-10 minuten weken, tot deze zacht is.

Schenk intussen de slagroom en amandelmelk in een grote pan.  Schraap het vanillemerg boven de pan uit en gooi het ook in de pan.  Breng het mengsel op middelhoog vuur onder af en toe roeren aan de kook.  Laat 5 minuten afkoelen en voeg de
Steviala Kristal Sweet erdoor.  Haal het vanillestokje er met een vork uit.

Knijp het water uit de gelatine en roer de blaadjes door de vla tot deze opgelost zijn.  Schenk het geheel in 4 potjes en laat 15 minuten afkoelen.  Bedek de schaaltjes met vershoudfolie en zet minstens 2 uur, liefst een nacht, in de koelkast.

Vul een kom voor de helft met kokend water.  Dompel elk potje even in het hete water, maar pas op dat het water niet over de rand loopt.  Stort de Panna Cotta op bordjes en besprenkel met rozenwater. Afwerken met pistachenoten.
 
Smakelijk!

 
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer