nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig (4 personen / 4,2 khd per portie):

3 blaadjes gelatine
300 ml slagroom
2 el
Steviala Kristal Sweet
200 ml ongezoete amandelmelk
1 vanillestokje, in de lengte gesplitst
2 el rozenwater
2 el ongezouten pistachenoten, grof gehakt
 
 
Zo maak je het:

Laat de gelatine in een kom met water 5-10 minuten weken, tot deze zacht is.

Schenk intussen de slagroom en amandelmelk in een grote pan.  Schraap het vanillemerg boven de pan uit en gooi het ook in de pan.  Breng het mengsel op middelhoog vuur onder af en toe roeren aan de kook.  Laat 5 minuten afkoelen en voeg de
Steviala Kristal Sweet erdoor.  Haal het vanillestokje er met een vork uit.

Knijp het water uit de gelatine en roer de blaadjes door de vla tot deze opgelost zijn.  Schenk het geheel in 4 potjes en laat 15 minuten afkoelen.  Bedek de schaaltjes met vershoudfolie en zet minstens 2 uur, liefst een nacht, in de koelkast.

Vul een kom voor de helft met kokend water.  Dompel elk potje even in het hete water, maar pas op dat het water niet over de rand loopt.  Stort de Panna Cotta op bordjes en besprenkel met rozenwater. Afwerken met pistachenoten.
 
Smakelijk!

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.