nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto

Dit heb je nodig:
 
180 gr
amandelmeel
4 verse eieren, gesplitst
4,5 el
Steviala Kristal Sweet
1 tl vanille extract of 1 vanille stokje
1 citroen, rasp
Slagroom van Alpro Soya
200 g bosvruchten, bijv. bramen, frambozen, blauwe bessen

Steviala Frost (suikervrije poedersuiker)
 


Verwarm de oven voor op 190 graden en vet een muffinvorm in.
Splits de eieren nauwkeurig, waarvan je het eiwit in een vetvrij kom doet en klop het eiwit met 2 eetl Steviala Kristal Sweet met een mixer stijf. Het schuim moet helemaal stijf zijn en er moeten zachte pieken ontstaan.

Mix daarna in een andere kom de eidooiers, citroenrasp, vanille extract en 2 el
Steviala Kristal Sweet met een mixer romig.

Spatel het
amandelmeel luchtig door het eiwit. Voeg dan beetje bij beetje het eigeel erdoor en meng goed door elkaar.


Zet de cakejes in het midden van de voorverwarmde oven en bak ongeveer 15 - 20 minuten tot een satéprikker er “schoon”  uit komt.  
Haal de cakejes uit de oven en laat de cakejes daarna afkoelen.


Klop de Alpro Soya slagroom stijf met een halve el Steviala Kristal Sweet. Snijd cakejes doormidden en schep wat slagroom op de bodem.

Leg hier wat bosvruchten op en de bovenkant van het cakeje op. Maak je sandwich af door nog wat
Steviala Frost erover heen te strooien.

Smakelijk!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.