nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Dit heb je nodig: 

(voor ongeveer 35 oliebollen, +/- 2 KH per oliebol bij gebruik van Steviala kokosmeel en amandelmeel want de koolhydraten in deze melen kunnen enorm afwijken)

250 gram ongezouten grasboter
500 ml water
10 eieren
300 gram
amandelmeel
300 gram kokosmeel
Snufje zout
Steviala stevia vanille druppels of Steviala kaneel druppels naar smaak



Zo maak je het:

Breng het water met de boter en het zout aan de kook tot de boter gesmolten is.

Giet het water/botermengsel in een kom van de keukenmachine, voeg al rustig draaiend (met de vlinder) alle ingrediënten (behalve de eieren) door elkaar.
Laat dit mengsel afkoelen tot had lauw en meng dan de eieren er 1 voor 1 door.
Let op: het mengsel mag niet te dun worden dus kijk goed naar het beslag voor je er nog een ei aan toevoegt!

Verhit de olie in een pan en maak met een ijsknijper bolletjes van het deeg en laat deze in de hete olie glijden en dan met behulp van een draadspaan of een (houten) lepel voorzichtig keren tot ze goudbruin zijn.
Bak er niet teveel tegelijk want dan koelt de olie te snel af en zuigen de bollen zich vol met vet!

Haal de oliebollen uit de olie als ze mooi goudbruin zijn en bestrooi ze met
Steviala Frost.
Je kan ze ook met
koolhydraatarme/suikervrije banketbakkersroom vullen of stukjes appel er door heen doen.

Recept: Carla van den Brink van
De knapste

 
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer