nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig (9 muffins / 1 khd per portie):

50 gr
Steviala kokosmeel
½ tl zuiveringszout
¼ tl bakpoeder
1 el
Steviala Kristal Sweet
2 tl Steviala Ery-Bronze
2 druppels Steviala Pancake Syrup
30 gram pecannoten, grof gehakt
150 ml zure room
5 el plantaardige olie
2 grote eieren, losgeklopt
5 el espresso
zeezout
 
 
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 170°C.  Zet 9 papieren minivormpjes in een minimuffinvorm.

Meng in een grote mengkom het kokosmeel, bakpoeder, zuiveringszout, Steviala Kristal Sweet, 20 gram pecannoten en een snufje zout.  Voeg de zure room, olie, eieren en 4 eetlepels espresso toe en roer ze er goed door.  Laat het beslag een poosje rusten en schep het dan in de papieren vormpjes.

Bak de muffins 20 minuten, tot ze goed gerezen zijn en terugveren als je erop drukt. Laat ze 5 minuten afkoelen voordat u ze op een taartrooster zet.

Roer voor de topping de Steviala Ery-Bronze, de Steviala Pancake Syrup druppels en de resterende espresso in een kommetje door elkaar.  Besprenkel elke muffin met een lepel van dit mengsel. Bestrooi de muffins met de resterende peccanoten en serveer warm. U kan de muffins 2 dagen bewaren in een luchtdichte, afsluitbare koekentrommel of -doos.
 
Smakelijk!

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.