nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Stevia

 

Als u Stevia producten wil kopen, dan is Steviaproducts.be het adres waar u terecht kan. Wij hebben kwalitatieve producten. Ons assortiment is een afgewogen geheel van de beste Stevia producten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Daar hebben we bewust in geïnvesteerd. We nemen slechts met de hoogste standaard genoegen. Stevia is een natuurlijke zoetstof. Dit is niet bij iedereen bekend. In sommige kringen bestaat nog altijd de indruk dat Stevia een in de fabrieken tot stand gekomen kunstmatige stof is. Die notie is incorrect. Stevia is een zoetstof die al eeuwenlang wordt gebruikt. De Guarani-indianen uit Paraguay waren vijftienhonderd jaar geleden de eerste die erbij zwoeren. Als u op zoek bent naar Stevia producten, denk dan aan Steviaproducts.be.

Neem nu contact met ons op

Stevia

In Latijns Amerika werden de zoetstoffen van de Stevia plant niet alleen graag gegeten - ze werden onder andere aan dranken toegevoegd - de stoffen genoten daar ook een andere status. Er zou een geneeskrachtige werking van uitgaan. Veel mensen weten dit niet. In landen als Brazilië en Japan worden al sinds mensenheugenis Stevia producten gebruikt. Europa was er veel later bij. In de zestiende eeuw hadden de Spaanse veroveraars al kennisgemaakt met de Stevia zoetstof, maar die kennismaking leidde er niet toe dat de plant en stof doordrongen tot Europa. Suiker was daarvoor een te dominante factor. Nu is daar verandering in gekomen. Voor Stevia producten kunt u zich wenden tot Steviaproducts.be.

Stevia lekker én gezond

Vanaf de negentiende eeuw werd Stevia langzamerhand een bekende naam in de westerse wereld. Pas recent is dat ook in Europa in zijn volle hevigheid doorgedrongen. In 2011 is Stevia goedgekeurd door de Europese Unie. Dat bleek een grote stap naar meer bekendheid. Er valt meer te vertellen over de Stevia plant. Dat doen we ook omdat er onduidelijkheid over bestaat. Feit is dat Stevia veel zoeter is dan suiker, maar het gebruik ervan zorgt niet voor toenemende gezondheidsklachten. Het tegenovergestelde is het geval. Stevia is lekker én uitermate gezond. Dat blijkt uit testen en reacties van klanten. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u afstemmen op Steviaproducts.be.

We hebben een uitgebalanceerd assortiment samengesteld. Diabetici hebben baat bij Stevia producten, degenen die van de suiker afwillen kunnen de zoetstof van Stevia als vervanger gebruiken. Voor de beste kwaliteit kunt u een bezoek brengen aan onze shop. We heten u van harte welkom. Onder andere Stevia poeder, Stevia Kristal Sweet (Stevia in suiker vorm), Stevia zoetjes treft u aan in onze digitale winkel. We hebben onze producten op overzichtelijke wijze in de etalage gezet. Als u een bestelling wilt plaatsen, dan kan dat. Het werkt eenvoudig en praktisch. Uw gebruikersgemak staat voor ons voorop. De Stevia producten worden snel en volgens afspraak bezorgd. Daar maken we werk van. We willen de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening op het niveau houden dat u van ons mag verwachten. Daar draait het voor ons om. Als u Stevia producten wilt kopen, kunt u zich wenden tot Steviaproducts.be.

Stevia caloriearm

Stevia geniet inmiddels sterk de voorkeur boven de kunstmatige zoetstof Aspartaam. Er is veel vraag naar. Het gebruik van Stevia veroorzaakt geen grote schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Deze kan juist onder controle worden gehouden, kan op hetzelfde niveau blijven. Het feit dat Stevia caloriearm is maakt het een probaat middel om gewichtstoename tegen te gaan. Uit onderzoeken is gebleken dat Stevia de eetlust remt. Mensen die de zoetstof gebruiken raken eerder verzadigd. Ze hebben minder behoefte aan tussendoortjes, de lekkere trek neemt af. Stevia verkleint bovendien de kans op bacteriën in de mond. Dat draagt allemaal bij aan de populariteit van de zoetstof. Als u Stevia producten wilt kopen, ga dan naar Steviaproducts.be.

Wij hebben de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Steviaproducts.be is thuis in de branche. Onze medewerkers zijn toegewijd en gedreven. Met uw opdracht gaan wij aan de slag. We willen onze klanten tegemoetkomen. Steviaproducts.be doet er alles aan om een zo compleet mogelijk aanbod te presenteren. Daar steken we veel tijd en energie in. De Stevia zoetstof heeft zijn nut bewezen. Daarnaast smaakt het ook nog eens heerlijk. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u afkoersen op Steviaproducts.be. 

Stevia: Steviaproducts.be

We investeren onophoudelijk in ons assortiment. Steviaproducts.be is een perfectionistisch bedrijf. Het moet kloppen, het moet goed, daar mikken we op. Klantvriendelijkheid is een sleutelbegrip voor ons. Wij koppelen een ruime en gevarieerde productencollectie aan uitstekende service. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u een beroep doen op Steviaproducts.be. 

De smaak van Stevia wordt aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Dat staat centraal. Wij gaan voor een tevreden klant. De Stevia zoetstof is in Nederland en België aan een stevige opmars bezig. Die trend is ingezet en al een tijdje gaande. Stevia kan een geduchte concurrent van suiker worden genoemd. Dat heeft te maken met de kwaliteit van het producte en het positieve effect op de gezondheid. Mensen zijn daar bewust mee bezig. Met onze Stevia producten voorzien we in een behoefte. Dat merken we aan de positieve reacties die we krijgen.

Stevia wordt ook wel honingkruid genoemd. Daarmee rechtstreeks verwijzend naar de zoetkracht van de plant. Voedingsdeskundigen hebben uitgesproken dat Stevia een flink deel van de wereldwijde vraag naar suiker kan vervangen. Grote merken en multinationals zien de potentie. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u aankloppen bij Steviaproducts.be. Wij zijn de servicegerichte specialist. U vraagt, wij draaien.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.