nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Stevia kopen

Stevia zoetstof van Steviala bevat smaakt heerlijk zoet en bevat geen calorieën. Daarnaast heeft het een glycemische index van nul en is het erg geschikt als suikervervanger. Wil u graag Stevia verwerken in uw gerechten of weten waar je het beste stevia kopen kan? Steviala is dé webshop voor al uw bakbenodigdheden! Wacht niet langer met stevia kopen, wij bieden de beste prijs/kwaliteit voor kwalitatieve zoetstoffen. Daarnaast hebben wij ook een leuke blog met stevia recepten en geven wij informatie waar u op moet letten bij uw aankoop.


Koop stevia online

De producten van Steviala zijn in diverse webwinkels te koop. Wij blijven werken om het gehele assortiment aan Stevia producten uit te breiden zodat u nog meer producten met Stevia kopen kan. Koopt u online, dan heb je de producten binnen twee werkdagen in huis. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis als je voor meer dan € 30 Steviala producten aankoopt in Nederland.  Betalen kan via Ideal, Paypal, VISA en veel meer.


Opgelet bij stevia kopen!

Vaak voegen leveranciers Maltodextrine of Isomalt toe aan Stevia producten. Beide zijn kunstmatige zoetstoffen die koolhydraten bevatten.  Zo koopt u dus een stevia product dat zowel calorieën als koolhydraten bevat. Kijk goed naar het etiket als je een dieet volgt of als je koolhydraten moet vermijden bij diabetes. De producten van Steviala zijn puur natuur en zonder overbodig vulmiddel. Bij Steviala kan u enkel zuivere Stevia kopen met een hoog percentage aan stevioglycosiden (98%), zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen. Dit is niet enkel gezonder, maar ook zoeter waardoor u veel minder zoetstof gebruikt!


Steviala heeft het grootste assortiment aan hoogwaardige stevia zoetstoffen en producten:Stevia druppels Steviala - vloeibare stevia
 

Deze Vloeibare stevia is beschikbaar in 25 smaken en kan worden toegevoegd aan alle drankjes zoals water, thee en koffie.
Je kan het daarnaast ook gebruiken om kwark, yoghurt, smoothies en tal van andere gerechten te zoeten en smaak te geven.  

Stevia druppels - vloeibare stevia kopen van Steviala


Stevia kopen

Steviala Stevia poeder kopen
 

Stevia poeder bevat enkel steviolglycosiden (stevia zoetstof) zonder chemische toevoegingen.
Ideaal om mee te bakken of in kristalvorm als gewone suikervervanger.  

Stevia poeder kopen en stevia suiker kopen van Steviala

 

 


Stevia zoetjes kopen van Steviala


De stevia zoetjes van Steviala zijn een ideale suikervervanger.  
Natuurlijk zoet uit de natuur en zonder suikers of calorieën.
De lekkerste suikervervanger voor in thee of andere warme dranken. 

Stevia zoetjes kopen Steviala

 
Stevia kopen doe je bij Steviala, dé importeur en groothandel in hoogwaardige Steviaproducten.


Stevia kopen? Dan kunt u zich wenden tot Steviaproducts.be. Wij hebben verschillende producten voor u. Stevia zoetstof kan als suiker vervanger dienen. Stevia zoetstof is caloriearm - en daardoor niet dikmakend - en wordt algemeen beschouwd als een gezonde natuurlijke zoetstof. Stevia heeft zich inmiddels bewezen als een van de meest tot de verbeelding sprekende alternatieven voor suiker. Dat komt omdat veel mensen er met smaak van proeven. Stevia is zoeter dan suiker, maar zorgt er niet voor dat mensen meer lekkere trek krijgen. Integendeel zelfs. Stevia producten geven een vol gevoel. Dat maakt dat mensen minder behoefte hebben aan nieuwe tussendoortjes. Als u Stevia producten wilt kopen, denk dan aan Steviaproducts.be.

 

Stevia zoetstof kopen

Stevia zoetstof kwam lange tijd Europa niet in. In andere werelddelen als Zuid-Amerika en Azië werd de plant wel gekweekt en was hij volop zichtbaar en verkrijgbaar. Want Stevia is een kleine groene plant die officieel Stevia Rebaudiana Bertoni heet en zijn oorsprong kent in Latijns Amerika. Daar werd hij honderden jaren geleden reeds ontdekt. Van vroege indianenstammen in Paraguay en Brazilië is bekend dat ze de plant gebruikten als zoetstof voor hun dranken en als geneeskrachtig middel. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u afstemmen op Steviaproducts.be.
 

Stevia: door EU goedgekeurde zoetstof

In 2011 is de zoetstof goedgekeurd door de Europese Unie. Vanaf dat moment nam de populariteit van Stevia producten alras toe. Toch is de naam Stevia nog altijd niet gemeengoed geworden. Er zijn mensen die niet van het bestaan van deze zoetstof weten. Daarom proberen wij ook te vertellen waar de plant van origine vandaan komt en wat de effecten zijn wanneer Stevia producten worden gebruikt. Dat zien we als een aanvullende taak. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u een beroep doen op Steviaproducts.be. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ons assortiment is breed en gevarieerd. Daar investeren we in.

Daarbij luisteren we sterk naar u. De wensen van onze klanten zijn bepalend voor wat we aanbieden. Op basis van uw voorkeuren, stellen wij onze productenlijn samen. Stevia kan aan kwark, yoghurt, een smoothie, koffie en thee worden toegevoegd. Het is lekker én gezond. Zo zijn de Stevia zoetstoffen geschikt voor diabetici. Dit is aangetoond. Ook in combinatie met onder andere cupcakes, framboos, citroen, munt en aardbei geeft Stevia een heerlijke smaak. De ervaringen met de producten zijn positief, hebben we gemerkt aan de reacties van onze klanten. Als u Stevia producten wilt kopen, kan dat op Steviaproducts.be.
 

Gezondheidsaspect telt mee bij aanschaf Stevia producten

Die positieve ervaringen vloeien mede voort uit het gezondheidsaspect. Dat is vandaag de dag een belangrijk issue. We willen weten wat we eten en drinken en wat de gevolgen zijn voor ons lichaam. Mensen zijn daar bewust mee bezig. Stevia producten dragen bij aan een goede gezondheid. Dat kunnen we wel stellen. Voedingsdeskundigen erkennen dat. Stevia producten hebben geen bittere nasmaak en zijn handig in het gebruik. Wij nemen dan ook enkel met de hoogste kwaliteit genoegen. Daar maken we werk van en dat ziet u terug in onze digitale winkelschappen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor Stevia producten als Kristal Sweet, limonadesiroop, natuurlijke zoetjes, vloeibare stevia en pure stevia poeder. We willen onze productenlijn en onze dienstverlening steeds verbeteren en van nieuwe impulsen voorzien. We zijn een sterk servicegericht bedrijf, dat gaat voor een tevreden klant. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u aankloppen bij Steviaproducts.be.

Stevia wordt nu ook in Nederland en België veel gebruikt als zoetstof. Dat zie je steeds meer. Gerechten worden ermee gezoet en de stof wordt gebruikt om te bakken en koken. Wij hebben de beste producten voor u in de aanbieding. Daar zorgen we voor. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u terugvallen op Steviaproducts.be. Wij leveren snel en volgens afspraak. Onze producten, kennis en expertise staan tot uw beschikking. We zijn een perfectionistisch bedrijf. Het moet kloppen zoals overeengekomen. Dat regelen we, daar kunt u op rekenen. Als u Stevia producten wilt kopen, kijk dan eens op Steviaproducts.be.
 

Stevia na de Spanjaarden

Het gaat ons erom dat we onze klanten een hoogwaardig assortiment kunnen voorschotelen. Het is gebaseerd op eeuwenoude ervaringen. Vijftienhonderd jaar geleden al proefden de Guarani-indianen uit Paraguay van de zoetstof Stevia. Dat weten we, die gegevens zijn bekend. Moet u nagaan dat de Spaanse veroveraars in de zestiende eeuw de eerste Europeanen waren die kennismaakten met de plant. Maar daarna kwam de zoetstof niet onmiddellijk naar het Europese vasteland. Dat had simpelweg te maken had met het feit dat suiker alom aanwezig en derhalve de onbetwiste marktleider was. Stevia kwam er niet tussen. Dat heeft een tijd voortgeduurd. Pas aan het eind van de negentiende eeuw raakte het westen meer geïnteresseerd in Stevia, waarna geleidelijk aan een opmars begon. We kunnen zonder overdrijving stellen dat het vele ogen heeft geopend. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u die krijgen op Steviaproducts.be.
 

Stevia kopen: Steviaproducts.be

Stevia wordt vandaag de dag gezien als een stevige concurrent van suiker. Daarvoor heeft de plant een lange weg moeten afleggen. Voeg bij de aangename smaak van Stevia het voordelige effect op de gezondheid dat de zoetstof sorteert en het is duidelijk waarom er in toenemende mate vraag naar is. Dat uit zich ook in de cijfers. Als u Stevia producten wilt kopen, dan kunt u zich richten tot Steviaproducts.be.

Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer