nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Stevia kopen

Stevia zoetstof van Steviala bevat smaakt heerlijk zoet en bevat geen calorieën. Daarnaast heeft het een glycemische index van nul en is het erg geschikt als suikervervanger. Wil u graag Stevia verwerken in uw gerechten of weten waar je het beste stevia kopen kan? Steviala is dé webshop voor al uw bakbenodigdheden! Wacht niet langer met stevia kopen, wij bieden de beste prijs/kwaliteit voor kwalitatieve zoetstoffen. Daarnaast hebben wij ook een leuke blog met stevia recepten en geven wij informatie waar u op moet letten bij uw aankoop.


Koop stevia online

De producten van Steviala zijn in diverse webwinkels te koop. Wij blijven werken om het gehele assortiment aan Stevia producten uit te breiden zodat u nog meer producten met Stevia kopen kan. Koopt u online, dan heb je de producten binnen twee werkdagen in huis. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis als je voor meer dan € 50 Steviala producten aankoopt in Nederland.  Betalen kan via Ideal, Paypal, VISA en veel meer.


Opgelet bij stevia kopen!

Vaak voegen leveranciers Maltodextrine of Isomalt toe aan Stevia producten. Beide zijn kunstmatige zoetstoffen die koolhydraten bevatten.  Zo koopt u dus een stevia product dat zowel calorieën als koolhydraten bevat. Kijk goed naar het etiket als je een dieet volgt of als je koolhydraten moet vermijden bij diabetes. De producten van Steviala zijn puur natuur en zonder overbodig vulmiddel. Bij Steviala kan u enkel zuivere Stevia kopen met een hoog percentage aan stevioglycosiden (98%), zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen. Dit is niet enkel gezonder, maar ook zoeter waardoor u veel minder zoetstof gebruikt!


Steviala heeft het grootste assortiment aan hoogwaardige stevia zoetstoffen en producten:Stevia druppels Steviala - vloeibare stevia
 

Deze Vloeibare stevia is beschikbaar in 25 smaken en kan worden toegevoegd aan alle drankjes zoals water, thee en koffie.
Je kan het daarnaast ook gebruiken om kwark, yoghurt, smoothies en tal van andere gerechten te zoeten en smaak te geven.  

Stevia druppels - vloeibare stevia kopen van Steviala


Stevia kopen

Steviala Stevia poeder kopen
 

Stevia poeder bevat enkel steviolglycosiden (stevia zoetstof) zonder chemische toevoegingen.
Ideaal om mee te bakken of in kristalvorm als gewone suikervervanger.  

Stevia poeder kopen en stevia suiker kopen van Steviala

 

 


Stevia zoetjes kopen van Steviala


De stevia zoetjes van Steviala zijn een ideale suikervervanger.  
Natuurlijk zoet uit de natuur en zonder suikers of calorieën.
De lekkerste suikervervanger voor in thee of andere warme dranken. 

Stevia zoetjes kopen Steviala

 
Stevia kopen doe je bij Steviala, dé importeur en groothandel in hoogwaardige Steviaproducten.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.