nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto

 

Dit heb je nodig:

150 gram amandelmeel
150 gram boekweitmeel
twee eieren (of een banaan)
anderhalve eetlepel wijnsteen bakpoeder
twee eetlepels Steviala Kristal Sweet XTRA
twee eetlepels Steviala Ery-Pure 
drie eetlepels kokosolie/vet op kamertemperatuur
heet water
 

Voor het glazuur:

7 eetlepels Steviala Frost
havermelk

 

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffin-tray ( voor zes muffins) in met kokosolie. Je kunt ook papieren bakvormpjes gebruiken. Roer alle ingrediënten behalve het water door elkaar tot een los-korrelige massa. Voeg steeds kleine beetjes heet water toe, zodat de massa smeuïg wordt, maar pas op dat je het niet te nat maakt. 
Schep met een lepel de vormpjes goed vol. Bak de muffins in het midden van de oven gaar in ongeveer 20-25 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat goed afkoelen.

Als de muffins goed zijn afgekoeld, kun je het glazuur gaan maken: voeg kleine beetjes melk toe aan de Steviala Frost tot er een mooi stevig glazuur ontstaat. Schep het glazuur op de muffins. Eventueel nog wat bestrooien met Steviala Frost.
 

 

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.