nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.  

Onze producten zijn puur natuur en zonder calorieën en dus géén koolhydraten zoals bij sommige merken die je terug kan vinden in de supermarkten!

TIP! Let bij uw aankoop goed op toegevoegde bulkmiddelen om de smaak te verdunnen en op eventuele toevoegingen van Maltodextrine, zo is er de kans dat uw "stevia" product enorm veel koolhydraten en dus veel caloriën bevat.

 

Bezig met laden...
Stevia zoetjes dispenser
€ 3,79

Prijs per stuk

-4%
Stevia Zoetjes Puur 2000 stuks
Stevia Zoetjes Puur 2000 stuks
€ 24,95 € 25,95

Prijs per stuk

-7%
Stevia Zoetjes 1000 stuks
Stevia Zoetjes 1000 stuks
€ 12,95 € 13,95

Prijs per stuk

Stevia Zoetjes


Stevia zoetjes van Steviala zijn puur natuur, zonder toevoegingen van kunstmatige zoetstoffen (Isomalt!) of Maltodextrine (= koolhydraten!).  Stevia zoetjes van Steviala zijn speciaal om uw (warme) dranken te zoeten. Ook verkopen wij handige navulpakketten om uw stevia dispensers bij te vullen. 

 

​Stevia zoetjes of suiker

 

Zoals we allemaal wel weten is te veel suiker niet goed voor ons lichaam. Suiker wordt omgezet in vet en hoewel we bepaalde vetten nodig hebben, hebben we geen extra suikers nodig. Al helemaal niet als het gaat om kristalsuiker die we vinden in allerlei producten zoals snoep, chocolade maar ook in veel voorverpakte producten. Wanneer we te veel suikers binnen krijgen komen we aan en niet op een gezonde manier. Stevia zoetjes vormen een goed alternatief voor de zoetekauw die graag van een zoete smaak wil genieten zonder dat hij of zij aankomt en ongezond word. Bovendien veroorzaakt het ook geen tandbederf.


 

Stevia zoetjes​ en stevia zoetstoffen


​​​De bladeren van de stevia plant worden verwerkt tot zoetstof in stevia zoetjesvloeibare stevia en stevia poeder.  Stevia wordt door veel mensen met open armen ontvangen omdat het een natuurlijke zoetstof is.  Sinds de fabrikanten dit doorhebben wordt stevia op steeds grotere schaal verwerkt en in losse vorm verkocht. Niks mis mee, maar er wordt vaak ook misbruik van gemaakt.  Stevia producten die beweren stevia te zijn of met stevia te zijn gezoet, worden vaak gemengd met Maltodextrine of niet natuurlijke zoetstoffen.

  

​Stevia zoetjes​ kopen bij Steviala
 

Dé winkel voor 100% natuurlijke stevia zoetjes van Steviala! Pure stevia met hoog percentage percentage stevioglycosiden (98%).
Stevia is een relatief nieuwe zoetstof en een goed alternatief voor kristalsuiker bij bijvoorbeeld een suikervrij dieet. Wilt u zoetstoffen zoals stevia kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen vloeibare stevia, stevia zoetjes, stevia kristal en stevia poeder, maar ook andere zoetstoffen zoals erythritol. Let goed op welke stevia zoetjes je koopt en waar je het koopt. Want stevia is een goede vervanger voor suiker, maar je moet dus wel de juiste hebben. Als het maltodextrineaspartaamsucralose of asculfaam-K bevat, koop het dan maar niet. Voordeel is dat je van pure stevia maar heel weinig nodig hebt, omdat de zoetkracht van stevia veel groter is dan die van suiker en andere zoetstoffen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.