nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Steviala Ery-Bronze is er nu ook in een transparante pouch van 1 kilogram! Ery-Bronze is een suikervrije en GMO vrije bruine suikervervanger op basis van erythritol en natuurlijke fruitextracten en bevat geen koolhydraten.  Daarmee is het uiterst geschikt voor diabetici.

Natuurlijke bruine erythritol van Steviala, ook wel bekend als suikeralcohol, is een polyol en komt in kleine hoeveelheden voor in sommige fruitsoorten, paddenstoelen en gefermenteerde producten.
Pure erythritol is een natuurlijke zoetstof en wordt met behulp van enzymen geproduceerd uit gefermenteerde granen, suikerbieten of suikerriet.
Door een kristallisatieproces ontstaat een eind product dat lijkt op kristalsuiker.  De zoetkracht is zo’ n 70% tov suiker. 


Ery-Bronze van Steviala heeft geen effect op de bloedsuikerspiegel en bevat ook bijna geen energie. Dit komt omdat het niet zoals andere polyolen deels wordt opgenomen in de dunne darm maar grotendeels in de dikke darm terechtkomt.
Ook wordt het voor maar voor 60 tot 90% opgenomen in het bloed en vervolgens uitgescheiden via de urine.


* Bevat géén koolhydraten
* Dezelfde structuur als kristalsuiker
* De zoetkracht is 30% minder dan suiker


Tafelzoetstof op basis van Erythritol.
Ingredienten: 100% pure Erythritol, fruit extract, natuurlijke aroma's

Inhoud: 1000 gram
 
€ 27,95
€ 21,95
Prijs per 1000 gram
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.