nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig:

150 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel of 150 gram
amandelmeel met twee theelepels bakpoeder
175 gram boter (of kokosolie)
3 eieren
50 gram cacao
1 theelepel vanille extract
1 theelepel kaneel
60 gram 
Steviala kristal sweet
50 gram frambozen
 

Voor de suikervrije glazuur of frosting:

Meng wat
Steviala Frost poedersuiker met (plantaardige) yoghurt en wat cacaopoeder.
 

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 C°
 
Mix alle ingrediënten ( 1 à 2 minuutjes) in een keukenmachine tot één egaal mengsel.
Vet een springvorm van 18cm in met wat boter of kokosolie.
Lepel het mengsel in de springvorm en bak 45 minuten in de oven. Daarna garneren met de suikervrije chocolade frosting en met frambozen.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.