nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig:

150 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel of 150 gram
amandelmeel met twee theelepels bakpoeder
175 gram boter (of kokosolie)
3 eieren
50 gram cacao
1 theelepel vanille extract
1 theelepel kaneel
60 gram 
Steviala kristal sweet
50 gram frambozen
 

Voor de suikervrije glazuur of frosting:

Meng wat
Steviala Frost poedersuiker met (plantaardige) yoghurt en wat cacaopoeder.
 

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 C°
 
Mix alle ingrediënten ( 1 à 2 minuutjes) in een keukenmachine tot één egaal mengsel.
Vet een springvorm van 18cm in met wat boter of kokosolie.
Lepel het mengsel in de springvorm en bak 45 minuten in de oven. Daarna garneren met de suikervrije chocolade frosting en met frambozen.

 
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer