nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Wat heb je nodig:

Voor de Panna cotta (4 pers.):

3 velletjes gelatine (6 gr)

500 ml verse slagroom

1 vanillestokje

40 gram Ery-Pure

65 gram Steviala Kristal Sweet


 

Voor de coulis:

200 gram aardbeien

2 eetlepels Steviala Frost poedersuiker


 

Andere benodigdheden:

blender of staafmixer


​Zo maak je het:

Laat de gelatine zo’n 10 minuten weken in een bakje met koud water.
Snijd het vanillestokje in de lengte open.

Giet de slagroom in een steelpannetje, doe daar het vanillestokje en de
Steviala Kristal Sweet en de Ery-Pure bij. Verwarm de room op een laag vuur, maar laat het niet koken. Roer af en toe door totdat de Steviala stevia zoetstof is opgelost.

Knijp de gelatineblaadjes uit en roer deze door het roommengsel tot ze opgelost zijn. Haal het pannetje van het vuur en verdeel het mengsel over vier vormpjes of glazen. Laat even afkoelen, dek de vormpjes af met plastic folie en laat ze daarna minimaal 5 uur opstijven in de koelkast.
De coulis kun je maken net voor je de panna cotta gaat serveren.

Pureer de aardbeien met de
Frost poedersuiker met een blender of staafmixer, op een aantal na die je bewaart voor de garnering. Haal de aardbeienpuree door een zeef zodat de pitjes in de zeef achterbijven. Schenk de coulis over de panna cotta en wat op het bord. Maak af met de losse aardbeien.

TIP: je kan in plaats van aardbeien ook ander fruit gebruiken zoals frambozen of bramen.

Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer