nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto

DIT HEB JE NODIG:
 

  • 250 gr zelfrijzende bloem
  • 120 gr Steviala Kristal Sweet zoetstof
  • 175 gr boter
  • 3 eieren
  • 85 ml melk
  • 3 appels in stukjes gesneden
  • een snuifje kaneel
 

ZO MAAK JE HET:

Laat de boter smelten en meng met de 
Steviala Kristal Sweet.
Klop de eieren los en doe de melk eronder.

Voeg dit mengsel toe aan de bloem. Roer alles goed door tot een gladde deeg is bekomen en giet een laagje beslag in de cakevorm, afgewisseld met een laagje appels (bestrooien met kaneel).  
Bak de cake 60 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C .


Smakelijk!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.