nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Dit heb je nodig:

Voor de bodem:

 

  • 250 gram geel erwtenmeel
  • 50 gram boekweitmeel
  • vier volle eetlepels kokosolie,gesmolten
  • een eetlepel Steviala Kristal Sweet Xtra
  • drie kleine eieren
  • een eetlepel psyllium


Voor de vulling:
 

  • wat paneermeel ( liefst homemade)
  • vier appels ( soort maakt niet zo uit) gewassen en in de schil gelaten,in stukken gesneden ,klokhuis verwijderen
  • een eetlepel kaneelpoeder
  • een theelepel koekkruiden
  • een theelepel speculaaskruiden
  • een snufje anijspoeder
  • een handje geweekte rozijnen


Voor de topping:
 

  • twee appels in de schil gelaten,gewassen en in mooie stukken gesneden
  • wat kaneelpoeder
  • cacaonibs




Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 170 graden en vet een ronde hoge springvorm licht in met kokosolie/vet.
We beginnen eerst met de bodem: voeg alle ingrediënten behalve de olie in een kom en roer dit met een pollepel korrelig.Voeg in één keer de olie toe en roer door tot het punt dat je het handmatig verder kunt kneden tot een mooie deegbal. Druk de deegbal uit op de bodem van de springvorm en werk mooie hoge randen naar boven.

Strooi wat paneermeel over de bodem.

Maak een puree van de vulling door alles in de keukenmachine te pureren tot er een mooie ,nog wel stevige massa ontstaat.
Stort dit op de paneermeellaag in de vorm en verdeel.
Leg hier op dakpansgewijs de stukken appel en bestrooi met kaneelpoeder en cacaonibs.
Bak de taart in het midden van de oven gaar in ongeveer 35/40 minuten.  De taart moet aan de bovenzijde mooi goudbruin zijn verkleurd.
Laat goed afkoelen.


 


Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer