nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Dit heb je nodig:

150 gr amandelmeel
50 gr hazelnootpoeder ( als je dit niet hebt of vindt kan je ook 200 gram amandelmeel gebruiken)
140 gram patisseriebloem
120 gram boter op kamertemperatuur
8 gram
Steviala Kristal Sweet XTRA
2 eitjes
100 ml melk
150 gr rozijnen (optioneel)
snuifje kaneelpoeder

 

Topping: 
3 appels
100 gr amandelschilfers
100 gr
Ery-Pure 

 

 

Zo maak je het:

De eitjes losklutsen met de melk.
Bedek je vorm met het bladerdeeg.
Meng goed de boter met de
Steviala Kristal Sweet XTRA, voeg hierbij de helft van het eimengsel, goed door elkaar kloppen (gaat het beste in een keukenmachine).
Meng ondertussen bloem, amandel en hazelnootpoeder door elkaar, nu mag je schepje per schepje het bloemmengsel bij het botermengsel doen.

 

Nadien de andere helft van het eimengsel hierbij voegen, de kaneel en de rozijntjes nog eens goed mengen en op de bladerdeeg in de vorm gieten.
Neem een propere kom, schil de drie appels, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van 5 cm voeg hierbij amandelschilfers en de
Ery-Pure , goed mengen.
De appels op het mengsel in de taartvorm doen, even lichtjes aan drukken.
Afbakken op 170 graden, ongeveer 90 minuten

Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer