De eiwitten samen met de Steviala Kristal Sweet heel stevig opkloppen, amandelmeel mengen met de Steviala Frost en onder het opgeslagen eiwit spatelen. (Wel spatelen - Je moet zorgen dat er lucht in blijft :-))
Alles in de spuitzak zonder spuitmondje of met een groot rond spuitmondje doen.
Bakpapier op de bakplaat leggen en met de spuitzak lange koekjes spuiten van 8 cm lang en 4 cm breed (ongeveer).
Amandelschilfers over strooien en afbakken in een voorverwarmde oven van 170°C gedurende 10 à 15 minuten.
Voor de vulling:
200 ml room
1 lepel oploskoffie
Steviala caramel druppels naar smaak
Klop alles op en vul een spuitzak met de slagroom mix en spuit op de helft van het aantal koekjes de vulling.
Plaats er een tweede koekje boven op en zet ze koel.
Smelt de chocolade en doop de uiteinde van de koekjes in de chocolade (zie dat de chocolade niet té warm is)
Leg ze op een bakpapiertje om af te koelen.
Tip: je kan als vulling ook ganache of boterroom gebruiken.
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer