nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto

Dit heb je nodig:

300 gram courgette
96 gram
Steviala Kristal Sweet of 24 gram Steviala Kristal Sweet XTRA
200 gr glutenvrije bloem
50 gr amandelmeel
115 gram kokosvet
70 gram walnoten
150 gr cacao
2 grote ei
snuif zout
2 koffielepels bakpoeder


 

Zo maak je het:
 

Rasp de courgette fijn, meng de bloem met het amandelmeel.
Vervolgens voeg je bij het bloemmengsel het zout, cacaopoeder en het bakpoeder toe.  Klop de kokosolie op met de eitjes en de Steviala Kristal Sweet (XTRA). Spatel het ei - kokosmengsel voorzichtig onder het bloemmengsel, mengen en voeg hierbij de courgette toe samen met de gehakte walnoten.
Afbakken in een voorverwarmde oven van 170C° gedurende +/- 35 minuten.

 

Smakelijk!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.