nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Maak zelf je suikervrije chocolaatjes of paaseitjes met stevia zoetstof!

Wil je even iets anders dan de " bijna saai wordende" paaseitjes? Maak dan eens supersnel deze heerlijke suikervrije chocolaatjes! 


Dit heb je nodig:

5 volle eetlepels kokosolie, gesmolten
een volle eetlepel (met een kop erop) magere cacaopoeder (Joannusmolen)
een eetlepel
Steviala Kristal Sweet XTRA 
een halve eetlepel Steviala Kristal Sweet

Zo maak je het:

Voeg de
Steviala Kristal Sweet XTRASteviala Kristal Sweet en cacaopoeder toe aan de kokosolie en roer tot een mooie gladde massa.

Je kunt natuurlijk ieder gewenst malletje/vormpje gebruiken, maar voor Pasen bijvoorbeeld zijn ronde vormpjes het leukste.
Schenk de massa voorzichtig in de vormpjes en zet liefst 24 uur lang in de vriezer zodat ze echt goed zijn uitgehard.
Daarna kun je ze bij een kamertemperatuur van rond de 15 graden bewaren, anders even in de koelkast bewaren.



 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.