nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig:
 
Voor 8 stevia koekjes:
 
1 ei
1 tl vanille extract
1 tl wijnsteenbakpoeder
120 gram speltmeel
60 gram glutenvrije havervlokken
140 gram pindakaas
80 gram kokosolie
3 eetlepels 
Steviala Kristal Sweet
1/2 theelepel baking soda
40 gram
suikervrije chocolade
snufje zeezout
 
 
Zo maak je het:
 
Verwarm de oven voor op 170 °C.
 
Smelt de kokosolie en meng met de
Steviala Kristal Sweet, het vanille extract, de pindakaas en het ei. Doe de havervlokken samen met de baking soda, bakpoeder en snufje zout in een aparte kom bij het speltmeel.
Meng dan alle droge ingrediënten bij het kokosolie mengsel en kneed even goed met je handen. Hak de chocolade fijn en meng deze door het koekjesdeeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak hierop 8 suikervrije koeken van ongeveer 2 cm dik. Bak ze gaar in 10-15 minuten en laat goed afkoelen.

Smakelijk!

 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.