nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Deze suikervrije en koolhydraatarme Ricotta taartjes zijn een mooi nagerecht en zien er super feestelijk uit door de rode saus.  De taartjes zijn iets zoet en ik denk dat mensen die niet zo van zoet houden dit ook erg lekker zullen vinden. Mocht je van die heerlijke rode saus over hebben, dan kun je dit prima de volgende dag op een cracker smeren.


Dit heb je nodig (Voor 4 ricotta taartjes):


250 gr Ricotta
225 gr frambozen (diepvries)
225 gr bramen (diepvries)
2 eiwitten
30 gr Steviala Ery Pure
2 koffielepels Steviala Ery Pure (voor de rode saus)
1 Steviala vanille druppel


Zo maak je het: 

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de muffinvormpjes licht in met boter.  Doe de ricotta in een kom en verkruimel de kaas met een lepel.  Voeg de eiwitten en de
Steviala Ery Pure samen met een Steviala vanille druppel toe en meng tot een glad geheel.

Schep het geheel in de vormpjes en strijk de bovenkant plat.
Bak de taartjes in 25 minuten goudbruin.
Maak ondertussen de rode saus.  Leg wat rood fruit apart voor de garnering.
Doe de rest in een pan en verwarm dit op laag vuur.  Ik heb diepvries fruit gebruikt, als je vers fruit gebruikt dan zul wat water moeten toevoegen.

Let op dat je niet te veel water gebruikt anders wordt de saus te dun.


Voeg twee koffielepels Ery-Pure toe en roer.  Je kan ook het fruit weglaten en enkel het sap over de taartjes doen (zie foto).

Smakelijk!

 
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer