nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig (4 personen / 3,8 khd per portie):

2 passievruchten
4 grote eieren
2 el
Steviala Kristal Sweet
175 ml kokosmelk
1 tl oranjebloesemwater
 
 
Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180°C.  Snijd de passievruchten doormidden.  Schep het vruchtvlees uit 3 helften en wrijf het met de achterkant van een lepel door een zeef om de zaden te verwijderen.

Breek de eieren boven een grote kom.  Voeg het passievruchtensap, de kokosmelk,
Steviala Kristal Sweet en het oranjebloesemwater toe en klop alles met een garde tot een luchtig glad mengsel.

Schenk het mengsel in 4 potjes, zet in een grote ovenschaal en schenk daar zoveel water in dat het tot halverwege de schaaltjes komt.  Bak de puddinkjes 40 à 45 minuten (afhankelijk van jouw oven), tot ze net gestold zijn.

Schep de pulp uit de resterende halve passievrucht en schep een beetje daarvan op elk puddinkje. Serveer meteen of dek ze af met verhoudfolie en zet ze maximaal 8 uur in de koelkast. 

Ik deed de ietwat afgekoelde puddinkjes in een glas en schepte dan de pulp uit de resterende halve passievrucht en zette ze vervolgens in de koelkast maar je kan ze evengoed in de potjes serveren.
 
Smakelijk!

 
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer