nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Glutenvrije, lactosevrij en suikervrije frangipanetaart!
 

Dit heb je nodig:

200 gr kokosvet
16 gr 
Steviala Kristal Sweet XTRA
2 eitjes
130 amandelpoeder 
180 gr glutenvrije bloem (bv Orgran)
125 gr amandelmelk
Amandelextract
Glutenvrij bladerdeeg

Suikervrije abrikozenconfituur
Amandelschilfers
80 gr
Steviala Frost
Enkele druppels water

Kies een bodem bv glutenvrij bladerdeeg of maak zelf een glutenvrij kruimeldeegbodem deze moet je beide wel eerst blind bakken, 10 minuten.

 

Zo maak je het:

Kokosvet smelten, ondertussen de
Steviala Kristal Sweet XTRA met de eitjes opkloppen. 
Hierbij het amandelextract voegen en schepje per schepje amandelpoeder bijvoegen (laat je keukenrobot heel de tijd zachtjes mengen) als al het amandelpoeder erbij is, heel zachtjes het gesmolten kokosvet bijvoegen ( zie wel dat hij niet te heet is anders stollen de eitjes)
De bloem toevoegen en als laatste de amandelmelk.

De bodem bedekken met 4 eetlepels abrikozenconfituur, het amandelmengsel hierop verdelen, amandelschilfers langs de kant strooien en afbakken op 160 C ongeveer 30 minuten.

Als de taart klaar en afgekoeld is een papje maken met de Steviala Frost en het water en een mooi suikerlaagje maken op je verse taart!

 

Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer