nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto



Voor dit stevia recept, een heerlijk suikervrij taartje van haver en limoen, heb je een weektijd vooraf nodig van liefst 24 uur.   Zet de 300 gram havermout samen met een flinke eetlepel Steviala Kristal Sweet XTRA in ruim water te weken. Pureer de havermout de volgende dag licht fijn in de keukenmachine.

 

Dit heb je nodig:
 

300 gram geweekte/gepureerde havermout ( zie hierboven)

het rasp en sap van twee biologische limoenen

drie eidooiers

een eetlepel wijnsteen bakpoeder

300 gram boekweitmeel

twee eetlepels Steviala Ery-Pure

vier flinke eetlepels magere cacaopoeder


 

Om te garneren:
 

Steviala Frost oedersuiker + vers zacht zomerfruit


 

Zo maak je het:
 

Verwarm de oven voor op 195 graden en vet een ronde hoge springvorm ( 18 cm) in met kokosolie, bekleed vervolgens met bakpapier. Roer het boekweitmeel, Ery-Pure en de limoensap + rasp en dooiers door de haverpulp. Halveer de massa. Stort een helft in de vorm, en verdeel. Roer door de andere helft de cacaopoeder en bakpoeder. Stort deze op de laag in de vorm. Bak de taart in het midden van de oven gaar in ongeveer 30-35 minuten, controleer tussentijds. Laat afkoelen.

Bestrooi met Steviala Frost poedersuiker en garneer met zacht zomerfruit.

 

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.