nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig:

20 gr boter + extra om in te vetten
100 gr
amandelmeel
50 gr fijngehakte amandelen
2 el suikervrije amandelboter
2 el quinoa
2 el
Steviala Kristal Sweet

Voor de topping:

250 gr mascarpone
300 gr volle roomkaas
2 grote eieren
fijngeraspte schil en sap van 1 bio citroen
1 el quinoa
4 el
Steviala Kristal Sweet


Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180°C.  Vet een ronde springvorm met antibaklaag in van 20 cm doorsnee in met boter en bekleed de bodem met bakpapier.

Laat voor de bodem de boter smelten in een steelpan. Schenk nadien in een grote kom en roer het
amandelmeel en de gehakte amandelen, amandelboter, quinoa en Steviala Kristal Sweet erdoor. Schep het beslag in de beboterde springvorm en smeer het gelijkmatig uit over de bodem. Bak de bodem 25 minuten, haal hem uit de oven en verlaag de temperatuur naar 120°C.

Klop met een garde (voor de topping) de mascarpone en de roomkaas smeuïg in een grote kom.  Klop nog 30 seconden en voeg dan, één voor één, de eieren toe, klop goed na elke toevoeging.  Klop tot slot de citroenschil en het citroensap, de quinoa en de 
Steviala Kristal Sweet erdoor.

Schenk het mengsel in de springvorm.  Bak de taart 50 minuten, tot hij van buiten stevig is en binnen iets nog iets wiebelig is.  Laat de taart afkoelen, bedek met folie en plaats deze 1-2 uur in de koelkast.

Smakelijk!


 
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer