nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Dit heb je nodig:
 

Suikervrije pannenkoeken:

250 gr zelfrijzende bloem
25 gr vloeibare boter of kokosolie
40 gram 
Steviala Frost poedersuiker of 30 gram Steviala Kristal Sweet
3/4 l halfvolle melk
3 eieren

3 eiwitten


Roomvulling:

220 gr Philadelphia natuur of roomkaas natuur naar keuze
10 eetlepels Steviala Frost poedersuiker
22 cl slagroom
2 eiwitten

 

Decoratie:

2 à 3 bakjes blauwe bessen
Steviala Frost poedersuiker



Zo maak je het:

Meng alle ingrediënten samen tot een glad deeg. Bak de pannenkoeken in de pan.

Klop de Philadelphia samen met 7 eetlepels Steviala Frost in 3 minuten tot een smeuïg geheel. Klop in een andere kom de slagroom stijf en voeg ondertussen één voor één 3 eetlepels Steviala Frost toe. Blijf kloppen tot het mengsel stijf is. Plaats het vervolgens in de koelkast.
 

Meng de gekoelde slagroom mix in de roomkaas en Steviala mix. Maak het geheel glad met een garde. Klop in een aparte kom het eiwit stijf. Meng nu voorzichtig de opgeklopte slagroom in het Philadelphia/gelatine mengsel, voeg daarna het opgeklopte eiwit toe.  

Besmeer de pannenkoeken telkens met een laag slagroom mix, blauwe bessen en leg er vervolgens terug een pannenkoek op.  Afwerken met blauwe bessen en bestrooien met 
Steviala Frost poedersuiker.

Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer