nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
Een suiker-, zuivel- en glutenvrije variant op de bekende panna cotta.

Dit heb je nodig:
250ml Alpro kokosmelk
2gr agar agar
merg van 1 vanille stokje
½ mango in blokjes
 
Zo maak je het:
Breng de kokosmelk aan de kook met daarin het merg van het vanille stokje en de Steviala Kristal Sweet. Het stokje zelf kun je er bij doen voor nog meer smaak. Ik stop mijn stokje in het potje met wodka, ik maak altijd mijn eigen vanille essence namelijk!
klop het goed los met een garde en voeg 2gr agar agar toe en breng aan de kook, blijf goed roeren.
Zodra het net aan kookt zet je het vuur uit en laat je het pannetje even staan.
Snijd nu een halve, schoongemaakte, mango in blokjes en doe dit in de blender. Heb je geen blender zet er dan een staafmixer op.
Vervolgens kun je de panna cotta in iedere gewenste vorm, schaal, glas naar keuze gieten. Nadien de mango mix over de panna cotta strijken.
Laat het buiten de koelkast even afkoelen en daarna verder opstijven in de koelkast.
Na een uurtje of ⅔ is je panna cotta klaar!
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer