nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Een suiker-, zuivel- en glutenvrije variant op de bekende panna cotta.

Dit heb je nodig:
250ml Alpro kokosmelk
2gr agar agar
merg van 1 vanille stokje
½ mango in blokjes
 
Zo maak je het:
Breng de kokosmelk aan de kook met daarin het merg van het vanille stokje en de Steviala Kristal Sweet. Het stokje zelf kun je er bij doen voor nog meer smaak. Ik stop mijn stokje in het potje met wodka, ik maak altijd mijn eigen vanille essence namelijk!
klop het goed los met een garde en voeg 2gr agar agar toe en breng aan de kook, blijf goed roeren.
Zodra het net aan kookt zet je het vuur uit en laat je het pannetje even staan.
Snijd nu een halve, schoongemaakte, mango in blokjes en doe dit in de blender. Heb je geen blender zet er dan een staafmixer op.
Vervolgens kun je de panna cotta in iedere gewenste vorm, schaal, glas naar keuze gieten. Nadien de mango mix over de panna cotta strijken.
Laat het buiten de koelkast even afkoelen en daarna verder opstijven in de koelkast.
Na een uurtje of ⅔ is je panna cotta klaar!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.