nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig:

Voor het deeg:

30 gr
Steviala Kristal Sweet
90 gr boter
Snuf zout
180 gr speltbloem
2 dooiers
2 eetlepels ijskoud water


Zo maak je het:

Klop met een houten lepel de boter, de
Steviala Kristal Sweet en het zout zacht en romig. Meng de bloem, water en de eierdooiers hierdoor.  Maak er een gladde bal van en pak dit in in plastiekfolie.  Laat minstens 1 uur rusten.



Voor de amandelroom:

200 gr amandelmeel
150 gr
Steviala Kristal Sweet
200 gr boter
2 eitjes
150 gr verse frambozen
150 gr verse blauwe bessen




Zo maak je het:

Klop het amandelmeel met de
Steviala Kristal Sweet en boter glad, voeg er 1 voor 1 de eieren bij.
Verwarm de oven op 180 °C.
Haal het deeg 30 minuten voor gebruik uit de frigo en rol het uit tussen 2 stukken plastiekfolie, bekleed de bodem van kleine vormpjes met het deeg, prik er gaatjes in en doe de amandelroom hierin.  Verdeel dan de frambozen en blauwe bessen hierover en bak 20 minuten af.


Tip: Ze zijn nog lekkerder als ze nog een beetje warm zijn met wat slagroom, mascarpone, suikervrij ijs, ...
 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.