nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Foto
Dit heb je nodig:
 
een taartvorm
1 rol suikervrije bladerdeeg
400 ml slagroom
3 bananen of fruit naar keuze
1 afgestreken koffielepel
Steviala Frost
50 gram suikervrije chocolade
3 eetlepels abrikozenjam met stevia zoetstof
 
 
Zo maak je het:
 
Leg de bladerdeeg in de taartvorm, druk goed aan en prik gaatjes in het deeg.
Bak de bladerdeeg 20 minuten blind af in een oven van 180 graden, zorg ervoor dat het deeg zeker goed gaar is.  Haal desnoods de bakparels of erwten uit de vorm en zet nog vijf minuten terug in de oven.
(blind afbakken= een stukje bakpapier boven op uw bladerdeeg leggen en vullen met bakparels of droge erwten/bonen)
Laat ondertussen de stevia chocolade smelten en strijk de bodem van het gebakken bladerdeeg in met de suikervrije chocolade, dit gaat vrij snel als het deeg nog wat warm is.

Zet het bladerdeeg met de stevia chocolade opzij en laat heel goed afkoelen tot de chocolade hard is geworden.
Klop de slagroom stevig op met de koffielepel
Steviala Frost (je kan hem naar eigen smaak nog zoeter of minder zoet maken).
Vul de bodem van van de taart met slagroom tot een halve centimeter van de rand, leg daarop de bananenschijfjes.
Laat de suikervrije jam met stevia zoetstof een beetje smelten op het vuur en strijk de banaantjes in met wat stevia jam, dit voorkomt dat ze te snel bruin gaan worden.
 
Tip: Je kan dit taartje ook maken met aardbeitjes maar ik gebruik dan witte stevia chocolade in plaats van donkere suikervrije chocolade.

 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.