nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Zoals u weet blijven wij ons inzetten voor mensen met diabetes.
Nadat wij zopas de Diabetes Liga te Leuven hebben gesponsord met gratis Steviala stevia producten voor elke diabeet op een quizavond, zullen we dit alweer doen op de werelddiabetesdag.  
CM Antwerpen organiseert op vrijdag 14 november een Diabetesdag. Deze vindt plaats in Auxilia, Sint-Jacobsmarkt 49-51, 2000 Antwerpen. 

Er worden "zoet" workshops gegeven met onze Steviala stevia producten, je kan onze stevia producten proeven in het bibcafé en er wordt ook uitgedeeld. 

Op het einde van de dag is er een receptie en ka
n je ook fingerfood met Steviala stevia proeven en ligt er promo ter beschikking. Bovendien zal er dan ook een mega bakboek liggen gevuld met receptjes met onze Steviala stevia zoetstof, welke we ook zullen aanbieden in onze webshop.

Dit is het grote mega grote bakboek van Monique van der Vloed, n
atuurvoedingsdeskundige /gewichtsconsulent/voedingscoach en auteur van de boekenreeks "Dat maken we natuurlijk lekker zelf". In haar aankomend mega grote bakboek zal veelvuldig met onze Steviala stevia producten gewerkt worden.

Er komt ook een actie (op de webshop 
www.steviaproducts.be) van het mega grote bakboek met een GRATIS geschenk. Bij aankoop van het boek, krijg je van Stevia Products een gratis pouch Stevia Kristal Sweet XTRA zodat je onmiddellijk suikervrij aan de slag kan! Meer info volgt later!
    12-05-2014 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.