nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Zoals u weet blijven wij ons inzetten voor mensen met diabetes.
Nadat wij zopas de Diabetes Liga te Leuven hebben gesponsord met gratis Steviala stevia producten voor elke diabeet op een quizavond, zullen we dit alweer doen op de werelddiabetesdag.  
CM Antwerpen organiseert op vrijdag 14 november een Diabetesdag. Deze vindt plaats in Auxilia, Sint-Jacobsmarkt 49-51, 2000 Antwerpen. 

Er worden "zoet" workshops gegeven met onze Steviala stevia producten, je kan onze stevia producten proeven in het bibcafé en er wordt ook uitgedeeld. 

Op het einde van de dag is er een receptie en ka
n je ook fingerfood met Steviala stevia proeven en ligt er promo ter beschikking. Bovendien zal er dan ook een mega bakboek liggen gevuld met receptjes met onze Steviala stevia zoetstof, welke we ook zullen aanbieden in onze webshop.

Dit is het grote mega grote bakboek van Monique van der Vloed, n
atuurvoedingsdeskundige /gewichtsconsulent/voedingscoach en auteur van de boekenreeks "Dat maken we natuurlijk lekker zelf". In haar aankomend mega grote bakboek zal veelvuldig met onze Steviala stevia producten gewerkt worden.

Er komt ook een actie (op de webshop 
www.steviaproducts.be) van het mega grote bakboek met een GRATIS geschenk. Bij aankoop van het boek, krijg je van Stevia Products een gratis pouch Stevia Kristal Sweet XTRA zodat je onmiddellijk suikervrij aan de slag kan! Meer info volgt later!
    12-05-2014 00:00
Steviaproducts.be gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij steviaproducts.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer