nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Stevia druppels van Steviala


De Stevia druppels van Steviala zijn heerlijk zoet en lekker veelzijdig. Gebruik ze om water, koffie of thee te zoeten, om yoghurt, kwark en pap op smaak te brengen of als suikervervanger in diverse warme en koude gerechten.
 
De Stevia druppels van Steviala zijn verkrijgbaar in flesjes van 10 ml en 50 ml in de smaken Blauwe bes, Karamel, Chocolade, Kokos, Banaan, Appel, Sinaasappel, Vanille, Framboos, Amandel, Kaneel, Koffie, Kers, Ananas, Aardbei, Perzik, Pompelmoes, Salted Caramel, Pumpkin Pie Spice, English Toffee en Pancake Syrup. En natuurlijk mogen ook de naturel stevia druppels niet ontbreken. Een veelzijdige zoetstof die vaak van pas zal komen.
 
Steviala's steviadruppels hebben een glycemische index van 0 en zijn dus uitermate geschikt voor diabetici. Lees onderaan de pagina verder voor meer informatie over de toepassing van onze veelzijdige stevia druppels.
Bezig met laden...
Stevia druppels cola
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels citroen
€ 1,95 Per stuk
Stevia druppels ananas
€ 1,95 Per stuk
Stevia druppels pompelmoes
€ 1,95 Per stuk
Stevia druppels kers
€ 1,95 Per stuk
Stevia druppels framboos
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels koffie
€ 1,95 Per stuk
Stevia druppels kokos
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels vanille
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels caramel
€ 9,95 Per stuk
Stevia druppels sinaas
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels amandel
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels kaneel
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels perzik
€ 1,95 Per stuk
Stevia druppels banaan
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels blauwe bes
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels appel
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels chocolade
€ 8,95 Per stuk
Stevia druppels aardbei
€ 8,95 Per stuk
-45%
Stevia druppels Pancake Syrup 50 ml
Stevia druppels Pancake Syrup 50 ml
€ 4,95 Per stuk € 8,95 Per stuk
-45%
Stevia druppels Pumpkin Pie Spice 50 ml
Stevia druppels Pumpkin Pie Spice 50 ml
€ 4,95 Per stuk € 8,95 Per stuk
-45%
Stevia druppels English Toffee 50 ml
Stevia druppels English Toffee 50 ml
€ 4,95 Per stuk € 8,95 Per stuk

Toepassingen stevia druppels

 
Voor een verfrissende suikervrije frisdrank voeg je 5 à 10 druppels stevia toe (afhankelijk van hoe 'n zoetekauw jij bent) in 1 liter water. Meer is er niet nodig om een verrukkelijke, gezonde, calorievrije, suikervrije en 100% zuivere frisdrank te maken. Ook kinderen zullen deze suikervrije limonade zeker waarderen! Naast dat je er tal van drankjes (ook thee en koffie) mee kan zoeten is het vooral ook een ideaal product om (koude) nagerechten (vla, kwark, yoghurt, of pap) mee te zoeten. Daarnaast kan je met de stevia druppels ook bakken (t/m 200°C) en al je gerechten op smaak brengen, zowel warm als koud.

De Stevia druppels van Steviala zijn een super product als je op zoek bent naar een alternatief voor suiker of andere kunstmatige zoetstoffen. Je bestelt de druppels hier in 25 verschillende smaken. 1 druppel stevia staat gelijk aan 1 theelepel suiker.
 

De ideale suikervervanger 


Stevia druppels bevatten geen suikers of koolhydraten en zijn een natuurlijke zoetstof, gemaakt van de steviaplant. Ze zijn geschikt voor diabetici en mensen die op hun gewicht en bloedsuikerspiegel willen letten.
 

De voordelen van stevia druppels


Stevia druppels bevatten geen koolhydraten of calorieën, waardoor dit zoetmiddel geschikt is voor mensen die op hun gewicht willen letten. De druppels hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor ze veilig zijn voor mensen die lijden aan diabetes en een verhoogde bloedsuikerspiegel. Stevia heeft vrijwel geen nasmaak en veroorzaakt geen tandbederf. Ook kinderen kunnen dus genieten van deze gezonde suikervervanger.
 

Wat is Stevia?


Stevia is een natuurlijke zoetstof die afkomstig is van de blaadjes van de Stevia rebaudiana, een plant uit Zuid-Amerika. In de afgelopen jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar stevia en men heeft geconcludeerd dat stevia volkomen veilig is. 
 
Het zijn de steviolglycosiden, een extract uit de blaadjes, die verantwoordelijk zijn voor de zoete smaak. Deze steviolglycosiden zijn 200 tot 300 keer zoeter dan gewone suiker en bevatten geen calorieën. Stevia is stabiel bij verhitting, waardoor het ook geschikt is als zoetstof om te koken en te bakken.

Koop je stevia in bijvoorbeeld de supermarkt, let dan goed op de overbodige toevoeging van hulpstoffen: vaak isomalt en maltodextrine. Deze twee hulpstoffen zijn veelal van synthetische en kunstmatige oorsprong. De stevia producten van Steviala bevatten enkel 100% natuurlijke en meest zuivere hulp- en draagstoffen zoals erythritol en inuline.
 
Welke stevia druppels zijn jouw favoriet? Bestel hier de smaken van jouw voorkeur en geniet van deze lekkere en gezonde suikervervanger!