nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Stevia druppels Kaneel

Deze Steviala stevia druppels met kaneel smaak zijn ideaal om gebak of bijvoorbeeld kaneelkoekjes te zoeten en op smaak te brengen. De stevia druppels voegen een lekker zoete smaak toe, in combinatie met kaneel. Ook erg lekker op een appel die u vervolgens even in de oven plaatst, in appeltaart of zelfs in de koffie. U voegt zoetstof en kaneel toe, zonder extra calorieën aan het gerecht toe te voegen. Met de kaneel druppels kunt u eindeloos variëren.

Tip: voeg de kaneel stevia druppels ook eens toe aan yoghurt of kwark met stukjes appel of peer. Zo zet u in een handomdraai een lekker en gezond nagerecht of tussendoortje op tafel. Zelfs kleine kinderen smullen hier van.

De vloeibare zoetstof met kaneel bevat stevioglycosiden (98%), water, natuurlijk aroma, vitamine C en glycerine. De druppels hebben een grotere zoetkracht dan suiker: 1 druppel is gelijk aan 1 gram suiker. Dit product past perfect in een gezonde leefstijl en is tevens geschikt voor kinderen en diabetes patiënten. De stevia druppels hebben geen invloed op het bloedsuiker gehalte en veroorzaken geen tandbederf. Dat is nog eens gezond genieten voor het hele gezin!

De Steviala kaneel stevia druppels zijn verkrijgbaar in een hersluitbaar plastic druppelflesje met een inhoud van 10 of 50 ml. Hierdoor zijn de druppels zeer eenvoudig te doseren. Na opening koel bewaren.
 
Naast vloeibare stevia druppels met kaneel zijn er ook steviadruppels verkrijgbaar in onder andere de smaken chocolade, koffie, caramel, vanille bourbon, honing en framboos. Welke is uw favoriet?
€ 8,95  
€ 4,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews