nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Suikervrije stroop en honing vervanger met stevia zoetstof

Steviala is het eerste merk dat een suikervrije honing vervanger en een suikervrije stroop op de markt brengt in België en Nederland, een suikervrije stroop- en honingvervanger op basis van de zoetstoffen steviolglycosiden en erythritol!
Ook als je suikervrij eet wil je af en toe kunnen genieten van zoetigheden zoals honing en stroop. Dat kan nu! Nieuw in ons assortiment zijn namelijk de suikervrije honing vervanger en suikervrije stroop van Steviala. Gezoet met stevia waardoor de stroop en honing veel minder calorieën bevatten dan traditionele stropen en honing. Bovendien hebben deze producten veel minder invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor ze ook erg geschikt zijn voor mensen met diabetes. De suikervrije stroop is heerlijk op bijvoorbeeld pannenkoeken of over een wafel. Met de vervanger van suikervrije honing met stevia zoetstof maak je van elke kop thee een echt verwenmoment. Daarnaast is de honing vervanger met stevia perfect te gebruiken in allerlei recepten. Om van te genieten!

Bestel hieronder jouw suikervrije honing vervanger en stroop.

Bezig met laden...
Steviala Sweet Bee
€ 8,95 Per stuk
Steviala Sweet Maple
€ 8,95 Per stuk

Stevia stroop en suikervrije honing vervanger met stevia zoetstof


Mensen die suikervrij of koolhydraatarm eten hebben het vaak niet makkelijk op vlak van voeding. Daar er steeds suikers aanwezig zijn in gewone voedingsproducten, moeten ze dikwijls een aangepast dieet volgen. Dit betekent dan ook weer aangepaste voeding kopen, wat vaak niet zo makkelijk te vinden is. Steviala laat mensen die geen suiker eten niet in de kou staan en biedt een zeer uitgebreid gamma aan suikervrije honing, suikervrije pannenkoekenstroop en andere stevia zoetstoffen aan! Voortaan kun je dus gewoon weer genieten van honing en stroop, zonder alle nadelige gevolgen van de traditionele varianten. De suikervrije stroop en honing bevatten geen toegevoegde suikers, bevatten minder calorieën en zijn minder schadelijk voor de tanden. Dit maakt ze ook erg geschikt voor diabetici en kinderen.

De suikervrije stroop en honing zijn heerlijk op pannenkoeken, wafels en in allerlei zoete recepten.

Suikervrije honing en suikervrije stroop bestellen doe je bij Steviala!