nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Stevia-druppels

Stevia druppels van Steviala


Stevia druppels Steviala zijn heerlijk zoet en lekker veelzijdig. 1 druppel heeft de zoetkracht van één theelepel suiker. Gebruik de druppels om water, koffie of thee te zoeten. Daarnaast zijn ze ook heerlijk om yoghurt of kwark op smaak te brengen.  Gewoon een heerlijke suikervervanger in diverse warme en koude gerechten.

De Stevia druppels van Steviala zijn verkrijgbaar in flesjes van 10 ml, 30 ml of 50 ml.  Je kan kiezen tussen maar liefst 25 smaken zoals Cassis, Karamel, Chocolade, Kokos, Banaan, Framboos of Amandel. Of heb je liever Kaneel, Koffie, Kers, Ananas, Aardbei, Honing, Rode Vruchten of Vanille?  Daarnaast mogen ook de
stevia druppels naturel niet ontbreken. Een veelzijdige zoetstof die vaak van pas zal komen.

Stevia druppels van Steviala hebben een glycemische index van 0 en zijn dus uitermate geschikt voor diabetici. Lees onderaan de pagina verder over de toepassing van onze stevia druppel
s.Toepassingen stevia druppels


Voor een verfrissende suikervrije frisdrank voeg je 2 tot 4 druppels toe aan een glas water. Meer is er niet nodig voor een heerlijke, gezonde, calorievrije en suikervrije frisdrank. Naast een suikervrije frisdrank kan je er ook warme dranken zoals koffie of thee mee op smaak brengen. Maar de druppels zijn ook heerlijk in vla, kwark, yoghurt of in je smoothie. De Stevia druppels van Steviala zijn een super product als je op zoek bent naar een alternatief voor suiker of kunstmatige zoetstoffen. Je bestelt de druppels hier in maar liefst 25 verschillende smaken.

 

De ideale suikervervanger


De druppels bevatten geen suikers of koolhydraten en zijn een zoetstof van natuurlijke oorsprong.  Deze suikervervanger is ook geschikt voor diabetici en mensen die op hun gewicht willen letten.

 

De voordelen van stevia druppels


Stevia druppels Steviala bevatten geen koolhydraten of calorieën waardoor dit zoetmiddel geschikt is voor mensen die op hun gewicht willen letten. De druppels hebben ook geen invloed op de bloedsuikerspiegel.  Hierdoor zijn ze geschikt om te gebruiken door mensen die lijden aan diabetes. Stevia zoetstof veroorzaakt geen tandbederf. Ook kinderen kunnen dus genieten van deze gezonde suikervervanger.

 

Wat is Stevia?


Stevia is een zoetstof van natuurlijke oorsprong die afkomstig is van de blaadjes van de Stevia Rebaudiana plant. De Stevia Rebaudiana plant groeit voornamelijk in Zuid-Amerika. In de afgelopen jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar stevia.  Men is tenslotte tot de conclusie gekomen dat stevia zoetstof veilig is om te consumeren.

Steviolglycosiden zijn de zoete onderdelen van het stevia blad die geëxtraheerd worden uit de blaadjes. Deze steviolglycosiden zijn 200 tot 300 keer zoeter dan gewone suiker en bevatten geen calorieën. Stevia zoetstof is stabiel bij verhitting waardoor het ook geschikt is als zoetstof om te koken en te bakken.

Koop je stevia in de supermarkt?  Let dan goed op de overbodige toevoeging van maltodextrine. Maltodextrine is een goedkoop vulmiddel van kunstmatige oorsprong en bevat koolhydraten. De stevia zoetstoffen van Steviala bevatten enkel natuurlijke draagstoffen zoals erythritol of inuline.

Welke stevia druppels zijn jouw favoriet? Bestel hier de smaken van jouw voorkeur en geniet van deze lekkere en gezonde stevia druppels Steviala!


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.