Free shipping in Belgium and the Netherlands from 60€, for other countries, change language on the right.

Home of a Foodie: Bestel er gezonde en lekkere taarten

Vandaag willen we Yara, van Home of a Foodie, in het zonnetje zetten. Yara maakt super mooie, lekkere, suikervrije én gezonde taarten en andere baksels.

Als klein meisje was Yara al vaak in de keuken te vinden om de lekkerste creaties te maken. Ze hielp mee met het bakken van pannenkoeken, rolde appeltaartdeeg en klopte de slagroom. In 2015 kwam ze in aanraking met Personal Body Plan. Een plan dat ervoor zorgt dat je de beste versie van jezelf wordt. Hierdoor ontdekte Yara haar passie voor bakken en sindsdien brengt ze weer veel tijd door in de keuken. 

Gezonde taarten en cakes

In plaats van ongezonde taarten vol suiker, room en boter maakt Yara gezondere varianten. Lekkere taarten en cakes die zelfs als ontbijt gegeten kunnen worden, het klinkt haast als te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet! Met Home of a Foodie hoopt Yara haar volgers te inspireren en kennis te laten maken met het verantwoord bakken van taarten, cakes, snacks en meer. Op haar website vind je vele recepten die laten zien dat lekker en gezond eten goed samen gaan én bovendien super makkelijk is. De recepten zijn allemaal gezond. Dat wil zeggen: koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij en/of lactosevrij.

Taart bestellen

Op de Home of a Foodie website vind je vele recepten om zelf de lekkerste taarten en gebak te maken. Ben je niet zo’n keukenprinses of wil je een keer iets extra speciaals, bestel dan een taart bij Home of a Foodie. Yara maakt de meest prachtige creaties. Van de mooie dripcakes die nu heel populair zijn tot cupcakes en andere zoete lekkernijen. Ze zijn verkrijgbaar voor elke gelegenheid. Super leuk als je binnenkort een babyshower, gender reveal party, bruiloft, verjaardag of een ander feest viert. En wat denk je van een kinderfeest? Hoe leuk is het om cupcakes te trakteren in het favoriete thema van je kind.

Alle taarten en andere baksels worden met de hand gemaakt met veel geduld, passie en liefde.

Cakesmash fotoshoot

Heb je ooit foto’s gezien van een cakesmash? Super leuk om te doen als je zoon of dochter 1 jaar wordt! Laat je kind haar hartenlust kliederen met een prachtige taart, terwijl er ondertussen professionele foto’s gemaakt worden. Een bijzondere herinnering met een uniek aandenken voor later. Yara van Home of a Foodie biedt feestelijke en volledig verzorgde cakesmash fotoshoots aan. Inclusief een mooie taart en een professionele fotograaf. Hiermee maak je de eerste verjaardag van je kleine extra speciaal.

De taart wordt speciaal voor de fotoshoot gemaakt. Je mag zelf kiezen hoe hij er uit komt te zien: in de kleuren die jij mooi vindt. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met eventuele allergieën.

Ben je benieuwd naar de prachtige creaties van Home of a Foodie, volg Yara dan op Instagram.