Free shipping in Belgium and the Netherlands from 60€, for other countries, change language on the right.

Witte chocolade pindakaas cups

Witte chocolade pindakaas cups

Witte chocolade pindakaas cups

Super gemakkelijk
Bereidingstijd: 10 min.
Koelkast: 3 u.
5 pindakaas cups

Ontdek een heerlijk nieuw smaakavontuur met onze witte chocolade pindakaas cups, gemaakt met de nieuwe witte chocolade van Steviala, zonder toegevoegde suikers. Deze verrukkelijke traktatie is speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een verlaagde inname van suikers en koolhydraten, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit. Met slechts drie eenvoudige ingrediënten bieden deze pindakaas cups een onweerstaanbare combinatie van romige witte chocolade en hartige pindakaas.

Of je nu een zoete snack wilt voor onderweg, een verwennerij voor jezelf, of een smakelijk cadeau voor een geliefde, onze witte chocolade pindakaas cups met Steviala's nieuwe witte chocolade zonder toegevoegde suikers zullen zeker aan al je verwachtingen voldoen!

Heb je dit recept ook gemaakt? Maak dan een mooie foto van de witte chocolade pindakaas cups, plaats deze op social media en tag @steviala!

Ingrediënten

Witte chocolade pindakaas cups

  • 85 gram Steviala witte chocolade
  • 75 gram naturel pindakaas
  • 20 gram Steviala Frost

Benodigdheden

  • 5 cupcake vormpjes
  • sauspan
  • hittebestendige schaal

Bereidingswijze

Witte chocolade pindakaas cups maken

Het maken van deze witte chocolade pindakaas cups is écht super makkelijk. Je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig! Smelt als eerste de Steviala White Chocolate volgens de au-bain marie methode. Verwarm een laagje water in een sauspannetje en plaats hier een hittebestendige schaal boven op. Door de vrij gekomen warmte zal de hittebestendige schaal warm worden. Hier voeg je vervolgens de witte chocolade aan toe. Laat deze witte chocolade vervolgens langzaam smelten. 

Verdeel vervolgens 1/3 deel van de gesmolten witte chocolade in de cupcake vormpjes. Plaats de vormpjes vervolgens in de koelkast zodat de chocolade weer hard wordt. 

Meng ondertussen de naturel pindakaas met de Steviala Frost poedersuikervervanger in een kommetje. Zodra de witte chocolade weer hard is geworden verdeel je de pindakaas vulling in de cupcake vormpjes. Maak deze witte chocolade pindakaas cups af door de overgebleven witte chocolade over de pindakaas vulling te schenken. Plaats de cupcake vormpjes weer terug in de koelkast totdat de chocolade weer helemaal hard is geworden. 

Daarna kun je gaan genieten van deze heerlijke witte chocolade pindakaas cups met maar 3 ingrediënten! Houd je niet zo van witte chocolade? Dan kun je dit recept natuurlijk ook maken met pure of melk chocolade van Steviala!

Voedingswaarden per portie

  • Calorieën: 202
  • Koolhydraten: 6.2
  • Vetten: 16.1
  • Eiwitten: 5.1

Wat anderen zeggen

Er zijn momenteel geen reviews gepubliceerd voor dit recept.