Free shipping in Belgium and the Netherlands from 60€, for other countries, change language on the right.

Suikervrije kersen chocolade bonbons

Suikervrije kersen chocolade bonbons

Suikervrije kersen chocolade bonbons

Gemakkelijk
Bereidingstijd: 15 min.
Koelkast: 3 u.
20 bonbons

Een lekkere bonbon voor bij de koffie of thee, wie houdt daar nou niet van?! Maak met dit recept je eigen suikervrije bonbons! Elke van el__keto maakte deze heerlijke suikervrije kersen chocolade bonbons met onze Steviala Ery-Pure en Steviala Frost Kers. En het is ook nog eens heel makkelijk om te maken! Ga vandaag nog aan de slag en je kunt gaan genieten van deze lekkere suikervrije kersen chocolade bonbons.

Ingrediënten

Suikervrije kersen chocolade bonbons

  • 250 gram mascarpone
  • 250 ml slagroom
  • 50 gram Steviala Ery-Pure
  • 4 gelatine blaadjes
  • 2 eetlepels Steviala Frost Kers
  • 2 eetlepels cacaopoeder

Benodigdheden

  • mengkom
  • elektrische handmixer
  • bonbon bakvorm

Bereidingswijze

Suikervrije kersen chocolade bonbons maken

Begin eerst met het bereiden van de slagroom. Neem daarvoor een grote mengkom en klop hier de slagroom in stijf met een elektrische handmixer. Voeg vervolgens de mascarpone, cacaopoeder en Steviala Frost Kers toe. Mix dit vervolgens tot een glad beslag. Laat ondertussen de gelatine blaadjes weken in een kommetje met koud water. Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Neem vervolgens een schaaltje met 25 ml heet water en laat hier de Steviala Ery-Pure en gelatine blaadjes in smelten. Giet dit mengsel vervolgens al kloppend bij de rest van de ingrediënten. Proef vervolgens even of je het zoet genoeg vindt, anders kun je nog wat extra Steviala Frost Kers toevoegen.

Meng dit vervolgens allemaal goed door en schep het mascarpone mengsel in een spuitzak. Vul daarna de bakvormpjes voor de suikervrije kersen chocolade bonbons en laat dit vervolgens voor 2 tot 3 uur opstijven in de koelkast.

Maak je gebruik van een vormpje zoals op de foto? Dan kun je deze het beste na 2 tot 3 uur opstijven in de koelkast ook even in de diepvries leggen. Zo komen de suikervrije kersen chocolade bonbons makkelijker uit de vorm.

Voedingswaarden per portie

  • Calorieën: 102
  • Koolhydraten: 0.6
  • Vetten: 10.8
  • Eiwitten: 0.7

Wat anderen zeggen

Er zijn momenteel geen reviews gepubliceerd voor dit recept.